PDA

View Full Version : Name change



khk2crafts
05-08-2006, 02:25 AM
How do I change my name on my top site. It says "welcome to khk2Crafts top site" right now. I want it to say Welcome to Katrena's Kandles 2 Crafts top 100 sites?

smcdk
05-09-2006, 08:55 PM
Under Advanced Setup then List Breaks, I think.

Scott
05-09-2006, 09:37 PM
You could do it that way, but it'd be better to just change your toplist name. Just click on Advanced Setup, and then List Options, and you will see the List Title field.