PDA

View Full Version : Music



Jamie T
05-27-2006, 06:32 PM
yes I would like music on my top site and alreay have the code, but were must I put it??żż?? :oops:

Scott
05-27-2006, 06:59 PM
You can edit the header or any of the list breaks. There are numerous posts in the forum on how to edit the header and list breaks :)

Jamie T
05-27-2006, 07:02 PM
You can edit the header or any of the list breaks. There are numerous posts in the forum on how to edit the header and list breaks :)

yes, but I want to put in music and it has a code (html code) so how must I do that? :roll:

Scott
05-27-2006, 09:50 PM
Exactly how I said. Edit the header or any of the list breaks and enter your html code there.