PDA

View Full Version : Any way to add a stat counter to my top 100 list?



editor
12-31-2004, 11:13 AM
I tried on edit style sheets and can't do it with the <body> or {body tag. I would love to have a counter. Perhaps this should go in suggested features? Thanks!

Scott
12-31-2004, 11:30 PM
Hello,

You can go into the advanced features and create a new list break at the -1 position ( there are better instructions on the actual page ). This is where you need to go to add html to your top list. You can add a header, footer, and html after every site in your listings.

Let me know if you have any problems with doing this.

Happy New Year! :)

editor
01-01-2005, 09:24 AM
Excellent, Dave! It worked. http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_3.gif
And a happy New Year to you also.