PDA

View Full Version : Trouble adding banners to Your Bannner section.



qtshades
12-27-2006, 02:02 AM
I am trying to add a new banner to my Your Banner.
I keep getting my file is to large but my file is for an 88x31 banner (my smallest one I am offering). I was able to add larger banners fine. What do I do? :?

Scott
12-27-2006, 06:44 AM
Can you tell me what the file size is?

qtshades
01-03-2007, 02:24 AM
Sorry it took me so long to get back to you . Just got back into town.

Okay if I did this right. I went into my file and right clicked on the picture and went to properties and there it says it Size: 8.04 KB (8,238 bytes)

Is this what was looking for? :? The banner is only a 88 x 31

Scott
01-03-2007, 02:48 PM
Wow that's small. Hmmmm... can you email the banner to support at gotop100 ?

qtshades
01-03-2007, 11:16 PM
I can email it to you. Where do I do that?

Here is the URL for it: http://www.ssb2.net/users/43328/top100.jpg

Jamie T
01-04-2007, 12:32 AM
its because you must upload the picutre save the picture on your desktop and upload it dont use a online url (hope it helps)

qtshades
01-04-2007, 01:38 AM
I have it on my desk top but still it will not upload. How do I get it upload to my banners options for my members? Its still saying it to large of a file.:(

The reason why I have it hosted as well is because I needed it for my website.

Dirty Butter
01-04-2007, 12:58 PM
Just to see if it would work, I saved your banner to one of our blogs that doesn't have a banner on our toplist. It worked just fine. Of course, I immediately took it back off!

Be sure you are using the choice that lets you use the URL, not the upload, and you can just plug in your website address for the image. You have to set the width and length correctly, too, in the Control Panel.

Also, be sure to do the Manual Rerank, so you'll see the image immediately. Otherwise, you will have done it correctly, but it won't show until the list refreshes.

Scott
01-04-2007, 03:35 PM
Hi Shannon,

Likewise, I was able to upload the banner to one of my top lists with no problem. Can you please send exactly what URL you see in your browser when you are trying to do the upload, as well as details on exactly what you are entering on that screen?

Thanks!

Jamie T
01-08-2007, 01:21 PM
or you could let mer try and do it for you if oyu wish that pm me the banner log in and password (just change password)

Scott
01-08-2007, 01:33 PM
I'd rather find out what the problem is, if any than just do it for her in case there is some kind of glitch in the system.

qtshades
01-13-2007, 08:19 PM
Dave S,
I tried again uploading it as a banner and still I am not able to.
Is there anything you might be able to do :?:

Scott
01-14-2007, 12:11 AM
If you could answer the question I asked a couple posts above, I can see what I can do....


Hi Shannon,

Likewise, I was able to upload the banner to one of my top lists with no problem. Can you please send exactly what URL you see in your browser when you are trying to do the upload, as well as details on exactly what you are entering on that screen?

Thanks!

qtshades
01-14-2007, 12:26 AM
Dave I just reliezed that the file saved to my computer was a .bmp file and not .jpg file.

Thank you for all your help! :D

Scott
01-14-2007, 07:56 PM
Ahh ok glad you got it figured out :)