PDA

View Full Version : Linking Code Syntax



Larae
04-02-2005, 08:34 PM
Hi,

Is there a way that I could incorporate my button into my linking code? I would like to set it to where the image would be hot linked from my own service and make it easier for those who sign up for my topsite list. In the admin control, I only see where I can upload my voting image and no where to place an offsite link.

Thanks. :)

Scott
04-02-2005, 09:19 PM
Hi and welcome!

We used to have something similar to what you are requesting but we had so many requests for top list owners to be able to upload their buttons to our server and serve them from here that we switched it to do it that way.

If you upload a button through your admin, it does become incorporated into your linking code. When a top list member goes to get their link code, they can choose whether to use a text link, or they can select the image (or one of the images) that you have uploaded. Then they click the submit button and it gives them easy cut-and-paste code to place on their web site.

I hope that helps!

Larae
04-02-2005, 09:33 PM
:oops: well, now don't I feel embarrassed! lol. Thank you so much Dave.

I must say, I am sitting here a little stunned! I was not expecting such a quick response let alone a welcome! Coming from another topsite list, I expected the same kind of "ignored" treatment I got there. This topsite is absolutely amazing. Thank you so much for all your hard work here and offering this service.
Do you except donations by any chance?

Scott
04-03-2005, 12:53 AM
Thanks for the praise :) We are not currently set up to accept donations. We are working on an ad-free version for a small fee - but that's not quite ready yet. Spreading the word about us would be a big help though!

Dave

Larae
04-03-2005, 07:45 AM
I am spreading the word as we speak :D