PDA

View Full Version : help with big problem



dsolo
05-08-2007, 01:40 PM
I am having problems with one of my topsites
when I try to edit it this is what I see

Warning: file(./services/.xml) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/main/domains/gotop100.com/public_html/system/xml.functions.php on line 5

Warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in /usr/home/main/domains/gotop100.com/public_html/system/xml.functions.php on line 5
heres the url
http://topmale.gotop100.com/index.php
thanks

Scott
05-08-2007, 03:21 PM
Hello,

Can you tell me exactly what you were trying to do when you got that error? I have tried to replicate it and have been unable to find it so far.

Thanks!

dsolo
05-08-2007, 04:08 PM
after I sign in as manager it goes to this page
http://www.gotop100.com/manager/main.php?service=
and the errors pop up

Warning: file(./services/.xml) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/main/domains/gotop100.com/public_html/system/xml.functions.php on line 5

Warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in /usr/home/main/domains/gotop100.com/public_html/system/xml.functions.php on line 5

Scott
05-08-2007, 04:17 PM
The programmer is looking into it. This doesn't happen to me when I log in to your site. What browser are you using? Do you have cookies enabled? Does this happen when you log in to your other list?

dsolo
05-09-2007, 03:03 PM
Yes it does happen when I log into my other topsites.
I use IE as a browser and I do have cookies enabled.

Scott
05-09-2007, 03:09 PM
Is it still happening right now? Because this is a problem that we had and fixed a few days ago. And all of us use IE for a browser and none of us can get it to happen since we fixed it.