PDA

View Full Version : banner not showing



water05201
08-14-2007, 02:32 AM
My 4th site (not one I entered) has a banner not showing up. Any idea why?

Scott
08-14-2007, 04:07 AM
Whenever you see a banner not showing the best thing to do is right click on it and choose properties. In this case you will see that there isn't even anything entered for a banner location.

water05201
08-14-2007, 04:19 AM
Whenever you see a banner not showing the best thing to do is right click on it and choose properties. In this case you will see that there isn't even anything entered for a banner location.

Hmmm, maybe I'll send them an email to ask if they need help.