PDA

View Full Version : Playing with Gateway Page



Dirty Butter
09-08-2007, 03:05 PM
I'm still fiddling around with the idea of how to make our BLOG VILLAGE a portal page for our members, but I did move the scripts I'm currently experimenting by putting them on the Gateway Page. Is there any way to get my code to show up BELOW the voting links, instead of above them? Or, would it be possible to use a page on my own domain as the Gateway Page - can we get the code to make that work?

Scott
09-08-2007, 05:49 PM
Not at this time although I have been wanting to make the gateway page more customizable. I'll see what I can do about that for the next upgrade. There would be no way to have the gateway be on your own domain because the linking codes go to the top list subdomain.

Dirty Butter
09-08-2007, 06:40 PM
Thanks, Dave. I always appreciate your prompt replies.

LadyRohan
05-28-2008, 04:25 PM
Cool.... would love the gateway to be more customizable. I'm using a background for the Main Table and deleted the bgcolor for the break option which I see the gateway uses that style but now my gateway page looks like poop so I'll have to nix the background and just go with a color.

LadyRohan
06-20-2008, 02:05 PM
Also wanted to add that I would love to be able to control the table size of the gateway page. :P