+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: TopSite Not Found

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    17

    TopSite Not Found

    For the past two days, my topsite list intermittently comes up "page not found". I've refreshed, tried different browsers, clicked the link from a Google search and it still says "page not found".

    A little bit later, the topsite list will work, but like I said, mostly for two days, it's come up "page not found."

    Also, I was checking all the sites on my list to make sure they're still online and some of the gotop100 lists also came up "page not found" just like mine. Maybe it's the server some of the lists are on. ???
    Last edited by shabbychic; 10-18-2013 at 11:12 AM.

  2. #2

    Re: TopSite Not Found

    My top is doing the same thing! I've checked it on three different browers and all say "server not found" -what gives??

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    104

    Re: TopSite Not Found

    Hello, we are encountering some nameservers problems.
    Trying to fix it right now.
    But the "not found" answer from ns could be cached by your provider and it can take up to several days while this cache will expire.
    Until it happens you can edit file hosts http://en.wikipedia.org/wiki/Hosts_(file)

    add this line:

    64.6.103.177 [YOUR TOPLIST NAME HERE].gotop100.com

    replace [YOUR TOPLIST NAME HERE] with your toplist name


    Please write here when your toplists will show up without editing hosts file .

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    104

    Re: TopSite Not Found

    [Removed my post. I was too fast to post. Not everything works yet.]

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    17

    Re: TopSite Not Found

    I didn't have the "page not found" issue happen yesterday. Thanks!

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    104

    Re: TopSite Not Found

    After nameservers were changed everything should be fine now.
    If anyone still has problems with access to topsites then please write it here.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts